Atunci când pericolul pândește peste tot, rămâi vigilent și
protejează-ți proprietățile!

Deja înregistrat?

5 triburi, 5x viteză,
provocări nelimitate.

Ce e mai bun din ambele lumi

Urăști să alegi? Versiunea specială de Anul Nou combină tot ce-i mai bun din ambele lumi. Experiența clasică Travian cu Minunea Lumii este condimentată cu o caracteristică populară din Versiunea Specială: spitalul.

Această nouă clădire schimbă întregul joc, pentru că îți dă voie să reînvii trupele ucise în luptă și, astfel, odată ce ești pe câmpul de luptă, nu trebuie să mai pleci niciodată.

Tribul tău – strategia ta

Nu ar fi o versiune specială dacă nu ar avea cinci triburi. Cele două triburi suplimentare mult așteptate au intrat în lumea Travian în forță – și au decis să rămână.

Hunii rapizi și Egiptenii neobosiți introduc strategii și sinergii noi și mai profunde în cadrul alianței tale. Lovește și fugi cu cavaleria rapidă sau construiește un centru de putere economic. Alegerea e a ta!

Adrenalină 100%

Clipește și vei rata. În această versiune specială de Anul Nou, vei construi, planifica și lupta la o viteză de cinci ori mai mare!

Include asta în setul actual de caracteristici unice, și vei primi o versiune Travian: Legends pe care doar jucătorii cei mai descurcăreți o pot stăpâni. Aceasta este ultima șansa să dovedești că poți câștiga în orice condiții.

Creat pentru a fi jucat – 15 ani și numărătoarea continuă

Fiecare versiune specială Travian: Legends este modelată de voi, comunitatea noastră. Datorită feedbackului vostru, am îmbunătățit jocul și am creat caracteristici noi – adaptate la dorințele voastre. Această nouă versiune specială de Anul Nou este o provocare cum nu ai mai întâlnit până acum.

Înregistrează-te acum și dovedește-ți abilitățile pe câmpul de luptă!

Cred că cel mai important lucru despre jocul Travian este că îți poți face prieteni în întreaga lume.
Mi-am făcut prieteni pe viață în acest joc și îmi place cum evoluează jocul, pentru că mă face să fiu mai bun în fiecare zi!
Cea mai frumoasă amintire a mea din Travian este motivul pentru care încă mai joc după aproape un deceniu: relațiile și prieteniile din viața reală, care s-au format datorită jocului Travian.
Joc Travian de peste 10 ani și mi-aș dori să-l pot juca până la 60 de ani. Acum am 32.
Fiecare amintire din Travian le aparține prietenilor mei dragi. La mulți ani pentru cea de-a 15-a aniversare!

Viclenii vor conduce – Dacii

Fiind mai mult decât un trib pentru începători, Dacii îți oferă trucuri defensive și tactici rapide de jefuire.

Tribul cu setul de instrumente

O viteză de cinci ori mai mare decât viteza normală înseamnă să începi jocul cu echipamentul cel mai bun. Cine altcineva să iasă în evidență, dacă nu un trib care a fost întotdeauna cunoscut pentru viteza sa de deplasare?

Dacii noștri vicleni au mult mai multe trucuri în mânecă decât capcane și ziduri. Cum timpul este absolut esențial, un trib care necesită mai puțin timp pentru angajament ar putea foarte bine să fie puternic pe termen lung. Și, la momentul potrivit, poți trece la atac.

Trupe

Chiar de la bun început, Scutierul Dacilor poate îndepărta orice invadator, fiind puternic împotriva infanteriei și chiar și mai puternic împotriva cavaleriei inamicilor. Însă, Dacii strălucesc cu adevărat atunci când vine vorba de cavaleria lor, care acum călătorește de cinci ori mai repede. Cu o armată de Druidieri, îți poți apăra acum alianța într-o clipită. Iar atunci când vine vorba de raiduri, cea mairapidă unitate în joc – Călăreţul Fulger – fuge acum la viteza luminii.

Galerie

Minunea
Lumii

Interfață nouă pentru utilizator
Strategie
pentru experți
Elemente vizuale
optimizate
Cel mai
mare
triumf al tău
Joc
de strategie

Deja înregistrat?